Susannes Sofa



Samtaler med nærvær
og nysgerrighed


Velkommen til mit psykologiske univers

Her sætter vi din psykiske sundhed i centrum.
I samtalen skaber vi perspektiv og indsigt, så du kan gå herfra lettere og med en følelse af genvunden handlekraft til at håndtere de udfordringer, du står med og til at skabe det liv, der er det helt rigtige for dig.

Har du i en periode følt dig kørt fast, udmattet, trist, stresset, utilfreds eller ekstra bekymret, så tyder noget på, at din psykiske sundhed er i fare, og at det er tid til at kigge lidt på, hvordan du har det og at finde frem til det, der giver mening, værdi og livsglæde for dig.

Den psykologiske samtale er ikke kun for dig, der har symptomer på sygdom, psykisk lidelse, stress eller overbelastning, den er også for dig, der ønsker professionel sparring på din livs- eller arbejdssituation med henblik på udvikling og kvalificering.

Hos mig bestræber jeg mig så vidt muligt på ikke at have ventetid.

Så når du er klar, så er jeg også.


Du kan skrive en sikker besked til mig lige her

Jeg glæder mig til at høre fra dig




Det her siger andre om samtaler med mig:

Jeg har været i et forløb hos Susanne af flere omgange over nogle år, da jeg har haft brug for terapi og klarhed, blandt andet i forbindelse med kronisk sygdom og store livsforandringer..

Susanne på en gang sætter rammen, lytter, rummer, analyserer og holder fokus på løsninger og strategier, uden at samtalen føles belærende, unaturlig eller låst. Jeg har følt mig tryg og i gode faglige hænder fra første møde, og jeg ville ikke være nået dertil, hvor jeg er i dag, uden hendes hjælp.

Min ældste søn har også haft gavn af Susannes kompetencer i en kort periode, og det var en tryg oplevelse for ham, som vi sagtens kan tale om i dag, og som gjorde ham klogere på sig selv. Der er for ham intet tabu forbundet med, at han har talt med en psykolog. Det er jeg meget taknemmelig over, at han har erfaret i en tidlig alder, og det kan kun tilskrives Susannes evne til at skabe en respektfuld og naturlig samtale, der nænsomt hjælper mennesker videre.

Jeg vil anbefale alle, både børn og voksne, at række ud efter Susanne, hvis der er knuder eller perioder i livet, der kalder på en psykologisk samtale.

Kvinde // 43 år og mor til 2 drenge

Efter nærmest et årti med mange virkelig store udfordringer - både de gode og de virkelig ikke så gode - var jeg tæt på en sygemelding pga. et langvarigt sygdomsforløb hos min datter kombineret med et al for stressende og krævende job i overgear. Min venstre hånd og herefter hele min arm begyndte at snurre og ryste.


Samtalerne  med Susanne har givet mig væsentligt mere, end jeg havde troet. For pokker, hvor har jeg været glad for dem - også selvom "jeg ikke var sådan én, der havde brug for psykologsamtaler".


Vores samtaler har fået mig tilbage på det spor, jeg tidligere var god til at følge og rigtig godt kunne lide. Jeg føler, jeg nu står på et endnu stærkere fundament, hvor jeg er mere bevidst om, hvor mine restitutionspunkter/ aktiviteter er, og skal være. Så jeg kan være den bedste version af mig selv og støtte for min datter.


Susanne har flere gange i  vores samtaler overrasket mig med, hvor præcist hun har kunnet beskrive min situation. Jeg har følt mig fuldstændig gennemskuet på en meget tryg måde. Hun er tillidsskabende, nærværende og virkelig let at tale med.


Familiefar midt i livet med fart på karrieren // Tidligere eliteidrætsudøver på internationalt niveau


Er du i tvivl, om psykologsamtaler er noget for dig?

- så kan nedenstående måske afklare det for dig


Du behøver ikke vide, hvad der er galt, eller hvad løsningen er, det er jo netop det, vi finder ud af sammen, men du skal have besluttet, at der er noget, du gerne vil ændre

Selvom det måske er uvant for dig at tale om, hvordan du har det, så vil du opleve, at det kan give perspektiv og nye løsninger at dele tanker, ideer, drømme og følelser med en anden og udenforstående

Selvom du sætter en ære i at klare svære ting i tilværelsen selv, så er det ikke et svaghedstegn at søge hjælp. Samtalen er et redskab til at komme videre lige som cykelpumpen er det, når dækket er fladt

Du kommer ikke til at møde andre klienter i konsultationen eller i venteværelset, så du kan komme og gå i al fortrolighed

Det er helt almindeligt at være nervøs de første par gange, og det er min opgave at sikre, at du er tryg og tilpas

Det er helt i orden, hvis du bliver ked af det i samtalen, jeg har masser af kleenex, og så taler vi i øvrigt altid kun om det, der er okay med dig

Der er ingen, der udvikler sig sundt
helt alene

- susanne

Uanset hvor i livet vi er, så er vi på vej. Aldrig før har vi været på netop denne dag, aldrig har vi haft lige netop den alder, de erfaringer og den samling af oplevelser, vi har nu. Hver dag bliver vi lidt klogere på os selv og på verden.  Men ingen udvikler sig sundt alene, vi har brug for hinanden. Det er først, når vi træder ud i verden og er sammen med andre og taler med hinanden, at vi rigtig kan se og forstå os selv.


Du kan skrive en sikker besked til mig her for at booke din første samtale