Når du er klient hos mig, så er jeg din samtalepartner, og det betragter jeg som et ærefuldt job. Jeg ved, at du kommer hos mig, fordi du oplever knuder i tilværelsen, og dem vælger du at dele med mig, og derfor gør jeg mit yderste for at samtalen føles rar, tillidsfuld og tager afsæt i det, som du har lyst til at tale om.

Sådan har jeg arbejdet med samtaler siden 2003.
Vi giver os god tid. Vi dvæler ved historierne, går i detaljer og leder efter det store perspektiv.

Det er et vigtigt mål for mig, at du får det bedre. Måske er det svært at sige, hvad du konkret får med dig fra en psykologisk samtale, men du skal altid gå herfra og tænke, at det var godt du kom. Hvis ikke du har det sådan, så er der noget jeg skal justere på.

Jeg skriver på et stort ark papir, mens du er her. Det er det papir, jeg gemmer som journal. Det er min erfaring, at det giver nye perspektiver, når vi sammen ser dine ord og fortællinger på skrift.

I samtalen anvender jeg elementer fra den narrative, den kognitive og den systemiske tilgang.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og har gennemgået akkreditering efter den Danske Kvalitetsmodel. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, og jeg arbejder i overensstemmelse med psykologloven og de Etiske Principper for Nordiske Psykologer.
 Jeg vægter egen supervision for kvalificering af mit arbejde og for at sikre din behandling bedst muligt.