Dataansvar – Jeg værner om dine persondata

Jeg behandler persondata både i min psykologiske praksis og i min online forretning og har derfor udarbejdet en privatlivspolitik for hele min virksomhed, men for at gøre det mere overskueligt for dig, kan du klikke videre til den side, der er mest relevant for dig.

 Privatlivspolitik – psykologisk praksis

Privatlivspolitik – online forretning

 Jeg vil altid behandle dine persondata sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder EU’s databeskyttelsesforordning.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.Handelsbetingelser ved onlinekøb

Produkter og tjenester udbydes af:

Psykolog Susanne Gudmandsen
Marklandsvej 9, 3650 Ølstykke
kontakt@susannegudmandsen.com
Tlf: 40544656

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail.

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard og VISA/Dankort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Ved køb af et enkelt produkt følger ingen bindinger i forhold til køb af andre produkter eller ydelser. Ved digitale produkter er der ingen udløbsdato i forhold til kursusindhold.

 Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på kontakt@susannegudmandsen.com og du vil få alle pengene tilbage.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Psykolog Susanne Gudmandsen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.